Перейти до вмісту

Інвестуй розумно у 2024 разом з

Binomo (Біномо)

Найбільша площадка для трейдерів.

Разом з binomo – ти отримаєш навички,

які допоможуть отримувати прибуток та задоволення від трейдингу.

Підпишись на канал про інвестиції та трейдинг у 2024

Коротко про Binomo 

Біномо - це сучасна платформа для торгівлі опціонами. Якісний сервіс, який надає Біномо стосується брокерських послуг, підтримки, та додаткового сервісу, такого як навчання або аналітика. Клієнти Біномо мають доступ до обширної бази матеріалів, що стосуються трейдингу, та завжди залишаються в курсі останніх новин фінансового ринку. Біномо використовує потужні технології для аналізу ринку, що надає трейдерам можливість об’єктивно оцінити ситуацію, та зробити зважене рішення.

Бренд Binomo регулюється Фінансовою комісією, незалежною організацією, що вирішує суперечки у фінансовому секторі. Біномо має рейтинг “А” в організації, що являється гарантією якості та надійності цього брокеру. Торгівля з Біномо - це широкий спектр можливостей, підкріплених якісним сервісом та кваліфікованою підтримкою. 


Переваги та недоліки платформи

Якщо у вас виникає питання як почати торгувати на біномо, то вам слід знати, що біномо в україні вже доступне. Ви можете перейти на сайт платформи, відкрити акаунт та почати торгувати. На що вам слід очікувати за Біномо: 

Переваги:


  • Функціональний та зручний мобільний додаток. Додаток Binomo можно безкоштовно завантажити з Appstore чи Google Play.
  • Ринкова аналітика від найкращих фінансових видань. Біномо збирає лише достовірну та релевантну інформацію стосовно фінансових ринків. 
  • Демо-аккаунт та навчальні матеріали. Якщо ви новичок у трейдингу, ви можете потренуватися на демо-рахунку, та підсилити свої знання матеріалами з платформи. 

Недоліки:

 

  • Високий перший внесок у порівнянні з конкурентами. 
  • Малий вибір опцій  партнерського співробітництва. 


Перейдемо до відгуків

Топ-3 відгуки про платформу

Рейтинг платформи: 4.93

"Трейдинг це досить непередбачувана та вибаглива річ. Розраховувати лише на удачу не доводиться. Тому, для мене було актуальним питання чи можна заробити на біномо. Я відкрив демо рахунок біномо і вирішив це перевірити самостійну. Хочу сказати, що відкуги і описи виправдали себе: binomo ua, це доступна та приваблива платформа на якій зручно та легко торгувати. Хочу виділити своєчасну ринкову аналітику та актуальні новини доступні в будь який час. Витрачаєш менше часу на пошук інформації і більше на саму торгівлю."

Федір

"Біномо - це платформа створена для користувачів. В тебе не болить голова від питання біномо як заробити, ти просто і чітко реалізуєш свої стратегії і отримуєш достойний прибуток. Мобільний додаток працює як годинник і дозволяє контролювати свою торгівлю у будь який час і у будь якому місці. Це відкриває широкий простір можливостей і дозволяє торгувати де зручно та як зручно. До того ж, навчальні матеріали високої якості і дозволяють як вивчити ази, так і поглибити свої знання у будь якій сфері."

ukrsteroid

"Біномо - це платформа яка йде тобі назустріч. Усі інші брокери, з якими мені доводилося торгувати раніше, створювали більше перешкод аніж допомагали при торгівлі. Але з біномо стратегії торгівлі працюють злагоджено та ефективно. До того ж, в мене не було жодного випадку, коли мої фінанси приходили невчасно, або не в повному обсязі. Біномо слідкує за тим, щоб усі фінансові операції проходили без заминок та з високим рівнем безпеки. "

Natalia_411

Експертна оцінка платформи біномо

Написано трейдинг-експертом

Біномо являється визнаною в світі платформою, яка піклується про своїх клієнтів і надає їм всі необхідні умови для торгівлі. Це також стосується і розділу біномо юа. Біномо україна має всі ті ж самі переваги, що й інші регіональні відділення платформи. Біномо реєстрація відбувається швидко та без зайвих рухів. Ви можете швидко створити акаунт і почати торгівлю. 


Біномо пропонує декілька типів рахунків: демо, Standard, Gold, та VIP. Кожен наступний пропонує більше можливостей та додаткових бонусів для трейдеру. Демо-рахунок та план Standard підійдуть трейдерам-початківцям. Binomo відгуки особливо акцентують увагу на тому, що розпочати кар’єру трейдера з біномо легко та зручно. Більш досвідчені трейдери також знайдуть для себе вагомі переваги у аккаунтах Gold та VIP, і можуть розширити свої торгові можливості.  Менш досвідченим, рекомендується платформа Stockity.


Біномо являється одним з довірених членів МОФТ і регулярно виконує свої зобов’язання перед об’єднанням. Ця позиція створює підґрунтя для залучення нових користувачів. Біномо сигнали говорять про те, що платформа розвивається і буде розвиватися у майбутньому, запроваджуючи ще більше можливостей для своїх клієнтів.  


Зокрема створення більше інвестиційних та партнерських програм. Наразі Біномо виконує програму, яку ти очікуєш від будь якого кваліфікованого брокера. Платформа це робить бездоганно, але завжди є нові рубежі які слід підкорити. Приєднання до Біномо зараз означає обрати майбутнього лідеру фінансового ринку.

Партнерська программа Bin Partner

Одним із кроків для майбутнього розвитку являється партнерська програма біномо. Вона дозволяє залучити рефералів та клієнтів, для того, щоб збільшити власний прибуток. Binomo партнерка доступна майже будь кому: активні користувачі соціальних мереж та власники сайтів можуть стати бін партнерами (bin partner) платформи.

Кожен бін партнер (binpartner) отримує прибуток одним з двох способів. Перший, це залучення клієнтів. Клієнт приводить нових трейдерів до платформи і отримує 2% від вартості кожного придбаного опціону. Інший спосіб, це долучення нових партнерів, як і сам клієнт, і отримання вже 5% від їх прибутку. Також, партнерська програма не встановлює ліміту на прибуток, що також є безперечним плюсом. 

binpartner

З іншого боку, для того, щоб ця партнерська програма почала приносити реальній дохід, треба долучати або професійних трейдерів, або дуже багато новачків. Таким чином, binomo партнерка являється лише приємним додатком до сервісу і першим кроком до розвитку більш комплексної системи. 


Слід зазначити, що партнерська програма слугує більше мотиватором саме до активного трейдингу, а не альтернативним способом отримання прибутку. Отримані кошти з партнерської програми можно витратити на нові торгові стратегії, або спробувати торгувати новими активами. 



Це партнерка з репутацією

Bin Partner являється репутаційною партнерською програмою, тому ризики потрапити на шахраїв зведені до мінімального показника.


Безтерміновий прибуток від клієнта

Одною з систем оплат Bin Partner є Revenue Share, де ви отримуєте дохід, коли ваші реферали торгують. З біномо вам потрібно запросити трейдера по своїй рекомендації і після цього ви почнете отримувати % від його торгів, весь шлях трейдера на платформі, без жодних часових обмежень.


Умови торгівлі для трейдера

Біномо - це платформа, яка робить все, щоб клієнт міг сказати “я торгую на біномо” з гордістю. Починаючи від торгових інструментів і фінансових умов, і закінчуючи службою підтримки на біномо сайт, платформа робить трейдинг доступним і прибутковим для кожного клієнта. 


Різниця між регіонами не впливає на якість обслуговування і домен binomo ua надає ту саму якість послуг, як і основне відділення компанії. В той самий час, біномо україна бере до увага регіональні особливості торгівлі і створює комфортні умови для торгівлі саме в Україні. До них входять доступ до світових, торгових ринків, швидкість виконання ордерів, та підтримка українською з будь яким питанням.

Однією з найбільш привабливих рис Біномо є доступність та відкритість для нових трейдерів. Зокрема, гнучка система акаунтів, яка дозволяє сплачувати за послуги платформи стільки, скільки клієнт вважає за потрібне. 


Новички можуть розпочати з безкоштовного демо рахунку і спробувати свої сили у трейдингу. Біномо також надає широкий вибір навчальних матеріалів,та навіть живих семінарів. Тож теорія не залишається без практики і починаючі трейдери можуть пробувати різні стратегії без ризику втрати реальних грошей. Перехід на реальный аккаунт коштує лише $10. 

Тип аккаунту Standard відкриває більше торгівельних можливостей, таких як більше кредитне плече, та допомогу персонального менеджера. Преміум VIP аккаунт підійде для трейдерів, які хочуть вивести свою торгівлю на новий рівень.



Як трейдити на біномо?

Інструкція від Біномо UA

Трейдинг на binomo є простим, доступним, та інтуїтивним. В першу чергу ви маєте пройти зареєструватись на binomo.  Біномо реєстрація не займе багато часу -все, що вам потрібно це ввести адрес своєї пошти та контактні дані. Після цього у вас буде доступ до binomo сайт та можливості обрати один з типів акаунтів.

Всі трейдери мають доступ до безкоштовного демо-рахунку. Демо-рахунок є ідеальним майданчиком для біномо навчання та вивчення системи-сайту. Ви можете проводити будь які угоди і узнавати принципи роботи сайту та трейдингу. Проте він також має певні обмеження. Зокрема кількість доступних активів складає лише 18. Тим не менш, навіть цієї кількості має вистачити трейдерам-початківцям для того, щоб зрозуміти як працює біномо і які трейдингові стратегії є для них найбільш оптимальними.

Для того, щоб перейти на реальный аккаунт типу Standard, треба зробити мінімальний внесок у $10. З цим аккаунтом трейдер вже може оперувати 39 видами активів. Дохідність при цьому складає близько 85%. Цей аккаунт ідеально підходить трейдерам-початківцям, які хочуть освоїти трейдинг реальними грошима, та відчути як трейдинг відбувається насправді. 

Для того, щоб перейти на аккаунт Gold, треба інвестувати щонайменше $15000. Кількість доступних активів зростає до 42, а прибуток до 86%. Але головним додатком аккаунту Gold є персональный менеджер, який буде допомагати вам приймати рішення, давати поради, чи навіть проводити певні угоди за вас. “Золотий акаунт” розкриває справжній потенціал біномо. 

Нарешті аккаунт VIP за $30000. Окрім 49 доступних активів та персонального менеджера, трейдер також отримує страхування капіталу, що інвестується. Це найбільш приваблива пропозиція, яка пропонує прибутковість понад 90%.


Трейдинг проводиться за допомогою особового терміналу, який доступний в десктоп і мобільній версії. 


Торгові інструменти, індикатори та стратегії Біномо

Біномо пропонує своїм користувачам детальну відповідь на питання “як вигравати на біномо?” через широкий вибір торгових інструментів та індикаторів.

Торгові індикатори:

Усі користувачі біномо мають доступ до наступних індикаторів: 


  • Торгові індикатори
  • Змінна середня
  • MACD
  • Смуги Боллинджера
  • Алігатор
  • RSI
  • Фрактальні Смуги Хаосу


Це список основних торгових індикаторів, які розповсюджені на різних торгових платформах. Крім цього, Біномо пропонує доступ до додаткових індикаторів, а саме: ADX, ATR, CCI, Stochastic, Momentum, Parabolic SAR, Awesome Oscillator, Ichimoku Kinko Hyo. Користувачі біномо можуть торгувати з цими індикаторами навіть в демо-рахунку. 


Торгові індикатори: 

Платформа біномо також має потужний інструментарій для будування інтерактивних графіків. Якщо ви хочете знати як не програти на біномо, не вагайтеся скористатися перевагами цих інструментів. Біномо дозволяє торгувати напряму з графіку, щоб робить його ще більш цінним інструментом в арсеналі трейдера.

 

Загалом виділяють чотири типа графіків


  • Гора
  • Лінія
  • Свічка
  • Бар


Також ви можете ознайомитись з інструментами побудови графіків у навчальному розділі сайту біномо: 


  • Сегмент
  • Безперервний
  • Лінія
  • Промінь
  • Горизонтальний
  • Вертикальний
  • Лінія Тренда
  • Бовдур
  • Прямокутник
  • Еліпс
  • Фібоначчі
  • Канал
  • Вила
  • Гартлі
  • Форма

Торгові стратегії: 

Ви можете реалізувати будь які стратегії на біномо, існуючі та перевірені, або розроблені з нуля, авторські. Якщо ви новачок, і хочете зрозуміти чим взагалі являється торгова стратегія, біномо пропонує наступні варіанти: 

  • Стратегія руйнування
  • Стратегія «Крок»
  • Стратегія «Імпульс + RSI»
  • Торгова стратегія ATR + FIBO
  • Стохастік Х2 Стратегія
  • Стратегія Боллінджера Зигзаг
  • Стратегія «хвилинного розвороту»

Що ми пропонуємо

Обери свою роль

Ставай професійним трейдером

Трейдери на Біномо отримують

непоганий додатковий дохід

торгуючи на активах

на сайті binomo.com

Стань партнером

Ви веб-мастер, експерт по арбітражу трафіку чи просто можете приваблювати нових трейдерів?

Приводьте трейдерів і отримуйте до 90% прибутку по моделі RevShare.

Binomo.com.ua - не являється платформою Биномо

Цей портал створено з ціллю навчати трейдерів основ роботи з площадкою та інструментами для торгівлі.

Потрібна допомога?

[email protected]

Попередження про ризики

Фінансові операції, описані цим сайтом, можуть мати підвищений ризик. Купуючи фінансові послуги та інструменти огляд яких описані на цьому сайті, ви можете отримати великі фінансові ресурси або повністю втратити кошти, що знаходяться на вашому рахунку. Будь ласка, оцініть усі фінансові ризики та порадьтеся з незалежним консультантом перед початком торгівлі.

Дізнайся більше про Binomo UA

На цій сторінці ми розповіли вам про площадку Binomo, як торгувати на платформі і чи являється це безпечно.

Читайте нижче, та дізнавайтесь про систему бонусів, навчання користуванням платформою, та інші питання щодо платформи.

Binomo Бонуси

Існують інші відповіді на питання “чи можна заробити на біномо?” крім безпосереднього трейдингу. Біномо пропонує своїм користувачам низку бонусів, які можуть покращити їх торговий досвід. 


Бездепозитний бонус


Якщо у вас є стандартний, золотий або VIP-рахунок,ви отримуєте бездепозитні binomo бонуси. Вони можуть бути частиною акцій binomo ua або менеджер може запропонувати вам бонуси на біномо. Бездепозитний бонус буде активований протягом трьох днів після отримання. Для виведення бонусів необхідно спочатку досягти необхідного торгового обороту. Зверніть увагу! Якщо у вас є інші бонуси, не забувайте, що одночасно можна використовувати тільки один бонус на binomo ua. 


Коди і купони біномо ком 


Купони і бонусні коди можуть бути запропоновані клієнтам, щоб розповсюдити інформацію про трейдинг біномо. Ви можете отримати такий купон на інвестиційних форумах та інформаційних веб-сайтах для онлайн-трейдерів. 



Депозитні бонуси


Ще один вид бонусів binomo.com - це депозитні бонуси. Депозитні бонуси надаються кожного разу, коли ви поповнюєте свій рахунок Binomo. Сума бонусів може відрізнятися в залежності від типу рахунку у вас є. Наприклад, якщо у вас є членство в обліковому записі Standard, ви можете отримати до 100% бонусу на депозит. Сума бонусу для власників Золотого рахунку може становити до 150%, а для власників VIP-рахунку - до 200%.


Кешбек бонус 


Кешбек доступний тільки для трейдерів, що мають Gold або VIP аккаунт. За допомогою кешбеку Binomo відшкодовує частину ваших втрат, які могли статися протягом тижня без жодних прибутків. Золоті члени можуть отримати до 5% повернення готівки. VIP-члени можуть отримати до 10% повернення готівки. Binomo повертає зазначені кошти щопонеділка.


Сума повернення коштів розраховується наступним чином:  

Загальна сума тижневого депозиту (припустимо, ви внесли $1000) - Загальна сума, яку ви зняли протягом тижня (припустимо, ви зняли $500) - Сума, яку ви маєте на кінець тижня (припустимо, у вас було $400 на рахунку в неділю)


$1000- $500- $400= $100 


Ця сума і є втратою, яка буде відшкодована кешбеком.


Чи навчає платформа трейдингу?

Як і багато інших трейдерів, иштщьщ надає доступ до навчальних матеріалів. Ви можете знайти опис Біномо як торгувати на самому сайті. Там вам дадуть технічні деталі процесу: як створювати і закривати ордери, поповнювати рахунок і виводити гроші. 



На сайті також є глосарій трейдинових термінів, як частина Binomo навчання. Опанування цих термінів є важливим кроком кар’єри трейдера. Якщо ви тільки починаєте торгувати, вам слід приділяти увагу вивченню цих термінів. 


Розділ “Навчання” регулярно поповнюються новими статтями та новинами. Ви можете слідкувати за останніми трендами, узнавати про діючі поради від досвідчених трейдерів, та розробляти власні торгові техніки. Створення персональної торгової стратегії є одним ключових елементів успіху будь якого трейдера. 


Binomo стратегія та біномо тактика трейдингу базується на грамотному об’єднані індикаторів, аналізу ринку, та власних знань. Консультанти платформи, та персональний аккаунт менеджер пояснять вам як працює платформа, які інструменти вам доступні і як найефективніше їми користуватися. З цим званням та теоретичною базою, ви зможете реалізувати будь яку трейдерську амбіцію та розробити власний шлях до успіху.


Біномо також має розділ блогу. Це більш персоналізовані статті від інших трейдерів та учасників ринку. З їх допомогою ви можете слідкувати за новинами світу фінансів та відриквати для себе несподівані, вдалі рішення стосовно трейденгових стратегій та методів їх реалізації. 


Біномо надає доступ до більш ніж тридцяти торгових активів, починаючи від торгівлі на форекс та закінчуючи сировиною та крипто-валютами. Кожен з цих активів являє собою майже безмежне поле торгівельних можливостей. Для того, щоб оволодіти торгівлею цими активами, треба застосовувати всі доступні ресурси які надає платформа Біномо. Також вивчення торгівлі неможливо без практичних занять. Активне застосування теоретичних знань, які надає біномо є невід’ємною частиною процесу. 


Ми рекомендуємо новачкам спровута торгувати різними активами у різний час на демо рахунку, для того, щоб обрати найбільш комфортний торговий інструмент. Після того, як ви вирішите відкрити справжній рахунок, вам слід сфокусуватися на 1-2 активах, для того, щоб досягти найбільш привабливого результату.  


Гарантія безпеки

Природним питанням для клієнтів платформи буде “чи безпечний біномо?” Біномо - безпечна площадка і ця заява обгрунтована. Біномо являється членом міжнародної Фінансової комісії. Ця організація слідкує за тим, щоб брокерські платформи дотримувалися високих стандартів комерційної честі та практик ведення бізнесу. Біномо має рейтинг “А” в цій організації, що означає високий рівень довіри брокеру, та надання їм якісних послуг. Також біномо має сертифікат Центру Регулювання Відносин на Фінансових Ринках (ЦРОФР), засвідчуючий, що компанія пройшла ретельну перевірку фахівцями центру, та получила від них схвалення. 


Плюси: 

  • Роздільні депозити. Гроші клієнтів тримаються на окремих рахунках від коштів компанії і не можуть використовуватися брокером. 
  • Суперечливі питання вирішуються незалежним експертом. 
  • Компенсація кошт, якщо брокер не може надати послуги по тим чи іншим обставинам. 


Мінуси: 

  • Розглядання кожного, окремого звернення може займати до 45 днів. 

Поповнення рахунку Біномо

Трейдери мають декілька варіантів поповнення свого рахунку. Першим є поповнення рахунку за допомогою банківської карти. Біномо підтримує карти типу Visa, MasterCard, та Neteller. Також ви можете поповнити рахунок на своєму акаунті за допомогою криптовалют, таких як Bitcoin й Litecoin. Який би спосіб поповнення рахунку ви не вибрали, операція проходить миттєво. Ви можете поповнювати рахунок біномо як зручно саме вам. 


Для того, щоб поповнити рахунок, ви маєте зайти в особистий кабінет на сайті binomo.com, або в меню торговельного терміналу з будь якого пристрою. Знайдіть кнопку “Поповнити”, натисніть її, та вкажіть суму поповнення. Варто зауважити, що ви можете отримати бонус поповнення, в залежності від вашого аккаунта. Ви можете отримати бонуси від 80% до 200% від поповнення. 


Наприклад, якщо ви поповните рахунок на $1000 і маєете бонус поповнення 80%, на ваш рахунок прийде $1600. Ліміту на суму поповнення немає. Бонус поповнення є однією з програм бонусів Біномо. Будьте уважні, коли використовуєте цей бонус, ви можете скористатися лише одним бонусом за раз. 


Виведення коштів з Binomo

Клієнтам біномо доступні декілька способів зняття коштів з платформи. Методи дуже схожі з платформою Olymp Trade. По-перше, це банківські перекази. Біномо підтримує перекази на картки Visa, Mastercard, та Мир. Також ви можете вивести кошти на електронні гаманці Neteller, QIwi, ЮMoney, та Webmoney. Також ви можете переказувати гроші на крипто-гаманці Bitcoin та Litecoin. 


Час на проведення переказу залежить від типу торгового рахунку, та платіжної системи, яка буде обслуговувати переказ. Комісії за переказ не передбачено.

Служба підтримки

Cлужба підтримки Біномо працює цілодобово, 7 днів на тиждень. Ви можете звернутися до них за будь яким питанням стосовно роботи платформи, типів аккаунтів, та будь яких фінансових операцій пов’язаних з роботою сервісу.


Ви можете зв’язатися зі службою підтримки біномо через електронну пошту, подзвонивши за контактним номером, через онлайн-чат, або особистий кабінет. 


Плюси


  • Працює 24\7
  • Підтримує багато мов
  • Детальний розділ з найчастішими питаннями. 
  • Можно задати питання навіть не будучи клієнтом 


Мінуси


  • Небагато варіантів зв’язку. 
  • Інколи доводиться чекати на відповідь. 


Контакти

Адреса реєстрації

Dolphin Corp LLC First Floor, First St. Vincent Bank Ltd Building, James Street, Kingstown, St.Vincent and the Grenadines

Регулятор - ЦРОФР

Сайт платформи - https://binomo.com/

Електронна пошта: [email protected]

Телефон: +18499366003


Особистий кабінет Binomo в Україні

Binomo кабінет це ваш основний спосіб взаємодії з платформою. Після того, як ви зареєструвалися на cайті, ви можете виконати вхід в особистий кабінет біномо. 


Розпочати роботу з кабінетом досить просто: 


1) Біномо вхід доступний вам з головної сторінки сайту. Вам требо лише натиснути “Увійти” і ви зайдете в свій Біномо особистий кабінет. 



2) Щоб авторизуватися та виконати Біномо вхід, треба ввести адресу електронної пошти і пароль, які ви використовували під час реєстрації.

 


3) Якщо ви ще не створили акаунт, то після натискання кнопки “Увійти”, необхідно вибрати пункт “Реєстрація.”

Після цього, заповніть необхідну форму, та оберіть валюту для свого рахунку.


 

4) Для того, щоб зареєструватись на Біномо, ви можете використовувати дані соціальних мереж, такі як Facebook та Google. 





Після того, як ви виконали вхід до особистого кабінету, ви можете поповнити рахунок, завантажити або відкрити торговий термінал, та розпочати торгівлю. 



У особистому кабінеті ви маєте доступ до наступних розділів: 


  • Торгівля. Доступ до торгового терміналу, де ви можете опрацьовувати ордери, слідкувати за індикаторами, та проводити будь які торгові операції. 
  • Каса. У цьому розділі ви можете слідкувати за балансом свого акаунта, поповнювати його, та знімати кошти. 
  • Допомога. У цьому розділі ви можете дізнатися більше про про брокера, та послуги які він надає. Також ви можете дізнатися більше про навчання, інструкції з користування платформою, а також інформацію про турніри, що організовуються брокером. 


Також зверніть увагу на “Меню Користувача.” Тут ви можете слідкувати за історією питань до персонального менеджера, змінити пароль, та прив’язати ваш акаунт до соціальних мереж. Варто зауважити, що ви маєте дозволити системі використовувати персональні, для того, щоб зв'язати ваш акаунт з соцмережами. 


У боковому меню є наступні пункти: 


  • Турніри - список доступних наразі турнірів, до яких можна приєднатися. 
  • Акції - діючі акції від Біномо. 
  • Оповіщення - важливі повідомлення від брокера. 
  • Подарунки - інформація про доступні бонуси. 
🌎 Веб-Сайт:binomo.com.ua
💰 Бонус від Біномо:$10 000
💵 Вивід грошей:Протягом 24 години
🏆 Рейтинг:4.8 / 5

Підпишись, щоб не пропустити секрети трейдингу на Binomo

Підписавшись ти отримуватимеш цікаву та корисну, технічну та загальну інформацію про биномо, яка допоможе розвиватися тобі як фахівцю в галузі.

Відмова від відповідальності: Сайт Binomo.com.ua не несе відповідальності за вміст сайту і за результати вашої торгівлі на платформі Binomo. Ми являємось партнерами Binomo та ведемо сайт згідно умов та правил партнерської угоди.

Технічний партнер: Vavada UA